Orel maleMilí rodiče a přátelé skautingu.

Konce prázdnin se blíží a s ním i začátek nového skautského roku.

Podařilo se nám již v větší části uklidit věci po návratu z tábora, usušit a uložit stanové plachty, uložit na místo kuchyňské vybavení a trvanlivé potraviny, které jsme z tábora přivezli, a odvézt málo používané vybavení do plechového skladu. Stihli jsme také dokončit vybavení truhlářské dílny a přeuspořádat příruční sklad tak, abychom mohli dílnu začít využívat při práci s dětmi. Přesto nám zbývá udělat ještě spousta práce.

Předtím, než zahájíme pravidelné schůzky, musíme uklidit všechny prostory ve Skautském domě, odnést palivové dříví do plechového skladu, umýt okna a okenice, vyčistit dlaždice a obklady v umývárně, na WC a ve sprše, vytřít všude podlahy, schodiště ap. – prostě udělat předsezónní generální úklid. Také musíme posekat trávu a ostatní zeleň kole skautovny.

Protože všechnu tuhle práci nezvládneme v krátké době udělat sami s dětmi, prosím vás, rodiče a přátele o pomoc. Svoláváme brigádu na úterý a středu, 30. a 31. 08., vždy od 16,30 hodin.

Prosím, dejte vědět, kdo, kdy a od kolika můžete přijít pomoci, abychom mohli připravit plán prací. Děkuji.

Těším se na setkání s vámi.

Karel Michalik – Orel

P.S. Kdyby někdo z vás mohl přivézt skládací štafle (k usnadnění mytí oken a okenic) a velký, výsuvný žebřík (k umytí střešního okna nad schodištěm), dále hrábě na shrabání posekané trávy a případně kolečko k odvozu trávy – dejte mi prosím vědět. Díky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *