Podzim 2Podle posledních předpovědí počasí to vypadá, že bude lépe ve středu, 30. 10. – takže půjdeme s vlčaty na výpravu právě v tento den. Sejdeme se v 9 hodin u klubovny.

Všichni budou mít dobré boty, budou teple oblečeni (má být polojasno, ale poměrně chladno cca 10 C) včetně čepice. Rukavice také nejsou od věci, já je nosím do lesa vždy. Budeme vařit, takže dělat a zahlazovat ohniště, sbírat dřevo, hrát v lese hry – na to vše se rukavice hodí J. Samozřejmě bude mít každý pláštěnku.

Batoh se dvěma popruhy, KPZetka, uzlovačka, nůž, zápisník a tužka či pastelky jsou samozřejmostí, kterou jen připomínám. Všichni kdo mají si vezmou zelené skautské triko a šátek. (Aby jim nebylo zima, mohou si kluci trika obléknout na nějaké jiné triko s dlouhým rukávem, nebo nějakou tenčí mikinu apod.)

Budeme si vařit – bramboračku, zkusíme si upéct brambory v ohni (v popelu) a opečeme si buřty. Takže každé vlče by mělo mít sebou 2 menší brambory do polévky a několik (4-6) menších brambor na opečení + buřta. Taky, samozřejmě, pití na celý den (ne moc sladké!) a nějakou svačinku. Na polévku by měl každý mít ešus (nebo jinou misku) a lžíci.

Návrat ke klubovně se předpokládá kolem 17 hodiny – upřesníme SMSkou. Ujdeme celkem asi 8 – 10 km.

Do pondělního večera mi prosím dejte vědět, která vlčata se zúčastní.

Připomínky a dotazy – mailem nebo telefonicky.  Karel Michalik – Orel, tel: 602 641 063

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *