Datlí výpravy bez hranic

aneb po stopách středisko-táborové historie, současnosti i budoucnosti

Přímo navazujeme na skautskou akci „Výpravy bez hranic“, budeme se řídit mnoha jejími pravidly, která již řada z vás zná … Jen si najdeme cíle, které jsou naše – střediskové. Naším společným cílem je navštívit všechna tábořiště, na kterých se konaly naše tábory od roku 2010. To, co dokážeme nachodit, naběhat, najezdit nebo jinak odcvičit ve skutečném životě, zahrneme do celkového součtu kilometrů a budeme postupovat k vybraným cílům jejichž celková vzdálenost je 1166km. Zvládneme to během května?

Zapojit se může kterýkoliv člen/ka střediska nebo jejich blízcí, nezáleží na věku, pohlaví … hlavní je chuť se hýbat a zdolávat společné výzvy! Jdeš do toho s námi ?
Do kilometrů, které si započítáš, se počítá tvůj reálný pohyb – chůze, běh, jízda na kole… cokoliv.

Zaokrouhluj na celé km, takže pokud máš 9,4, zapíšeš 9. Už se těšíš?
Na kilometry lze přepočítat taky jakoukoliv další pohybovou aktivitu – skákání gumy, cvičení jógy, fotbal…. použij následující přepočet:
10min pohybové aktivity =1km. Počítáme jen celé desetiminutovky, ne ty započaté (15min=1km).

Měřit vzdálenost lze třeba na chytrých hodinkách či telefonu, v různých aplikacích, na krokoměru, tachometru, podle rozcestníku turistických tras, naklikáním na mapy.cz apod.

Kilometry zapisuj do sdílené tabulky. Odkaz na ni buď obdržíš s touto pozvánkou nebo po přihlášení viz. níže. Kam jsme došli průběžně zveřejníme. Počkej, ještě to dočti, než poběžíš.

Do této aktivity jsou automaticky zařazení členové oddílu skautek, vlčat a rr jedoucí s těmito oddíly na letošní tábor. Vy už mužete běžet.
Další zájemci vítáni. Hlaste se, prosím, Rosami – 606 425 246, rosami@skaut-kostelec.cz
A vy už také. Start !

Leták akce ZDE